Lood elust aitavad üles leida oma pere lugu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Oma Pere eestvõttel trükist ilmunud raamat «Elamiseks mõeldud elu» toob lugejateni 13 pere loo, kes on lapsendanud ja kasvatavad oma peres teistest vanematest sündinud lapsi. Keskel raamatu lood trükikõlbulikuks kirjutanud Helen Michaels (vasakul) ja MTÜ tegevjuht Sigrid Petoffer.
MTÜ Oma Pere eestvõttel trükist ilmunud raamat «Elamiseks mõeldud elu» toob lugejateni 13 pere loo, kes on lapsendanud ja kasvatavad oma peres teistest vanematest sündinud lapsi. Keskel raamatu lood trükikõlbulikuks kirjutanud Helen Michaels (vasakul) ja MTÜ tegevjuht Sigrid Petoffer. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga Rajaleidja keskuses sai hiljuti kuulata MTÜ Oma Pere tegemistest hüljatud laste aitamisel ja lapsendamise teemal. Samas tutvustas autor tõsielulugudest sündinud raamatut.

MTÜ Oma Pere tegevjuht Sigrid Petoffer on kahe täiskasvanud lapse ema ning tugiisik ühele noorele, kes nende peres kasvanud kaheksa aastat. Petoffer on 20 aastat töötanud asenduskodude valdkonnas, olnud Haiba lastekodu rajaja ning viimased kaheksa aastat seotud MTÜ Oma Pere tegemistega.

«Lastekodudes töötades olen aru saanud, mida sealsed kasvandikud tunnevad ja läbi elavad, mida soovivad ja millest unistavad. Loogiline jätk oli asuda tegelema hooldus- ja lapsendajaperedega,» sõnas MTÜ tegevjuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles