Lauluragin toob Valka mõõtu võtma mitusada koorilauljat üle Eesti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuurikeskuses laupäeval ja pühapäeval toimuvast Lauluragina pop- ja džässkooride konkursist võtab osa ka kolm Valga linna koori, nende hulgas Valga kammerkoor, kes aasta tagasi tähistas tegutsemise 25. aastapäeva.
Valga kultuurikeskuses laupäeval ja pühapäeval toimuvast Lauluragina pop- ja džässkooride konkursist võtab osa ka kolm Valga linna koori, nende hulgas Valga kammerkoor, kes aasta tagasi tähistas tegutsemise 25. aastapäeva. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmakordsel pop- ja džässkooride festivalil Lauluragin astub Valga kultuurikeskuses võistlustulle kümme erinäolist koori üle Eesti. Proovile paneb end ka kolm Valga kollektiivi.

Koorid tutvustavad end laupäevaõhtusel galakontserdil, võistulaulmine on pühapäeval.

Verinoore koorina võtab konkursist osa Valga muusikakooli noortekoor, kes koosneb kooli laulueriala õpilastest ning vilistlastest. «Varem tegutsesime väiksemas koosseisus ansamblina. Kui aga kuulutati välja Lauluragina konkurss, mõtlesime, et võiks ka koorina jõudu katsuda,» selgitas koori juht Jaana Oberst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles