Mõne kuuga on koolist lahkunud üle 15 töötaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märtsist Valga kutseõppekeskuse direktorina töötav Margus Ojaots on läbi viinud struktuurimuudatusi, mis on küll parandanud õppeasutuse majanduslikku seisu, kuid tekitanud vastuseisu kollektiivis.
Märtsist Valga kutseõppekeskuse direktorina töötav Margus Ojaots on läbi viinud struktuurimuudatusi, mis on küll parandanud õppeasutuse majanduslikku seisu, kuid tekitanud vastuseisu kollektiivis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kevadel Valgamaa kutseõppekeskuse direktori tööpostile asunud Margus Ojaots on paari kuuga viinud läbi jõulisi ümberkorraldusi. Koguni nii jõulisi, et Valgamaalase toimetusse saabunud pöördumises nimetatakse toimuvat psühhoterroriks.

Pöördumises kinnitatakse, et mitme kutseõppekeskuse pedagoogi hinnangul võib seal valitsevat pingelist õhkkonda nimetada psühhoterroriks. Selle ilmekaima tõestusena toob pöördumine välja, et juhtkonna surve tõttu on töölt lahkunud mitu staažikat töötajat.

Tõepoolest on Ojaotsa ametisoleku aja jooksul töölt lahkunud üle 15 töötaja, nende seas ka mitu juhtivõpetajat. Enamikul juhtudest on tegu olnud koondamistega, kuid lahkutud on ka vastuolude tõttu juhtkonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles