Valgamaa austab abielupaare

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnustusürituse üks korraldajaid on Valga maavalitsuse rahvastiku toimingute talituse juhataja Anne Puller.
Tunnustusürituse üks korraldajaid on Valga maavalitsuse rahvastiku toimingute talituse juhataja Anne Puller. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa abielupaarid, kellel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat, saavad 7. novembril Valga kultuurikeskuses taas tähelepanu ja austuse osaliseks, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht.

Austamisgalal «Kaunimad aastad» pakutakse abielu traditsioonide hoidjatele kontserti ja kaetud on tordilaud. Väärikad paarid saabuvad saali pulmamarsi saatel. Osalejad saavad endale meeneks foto.

«Tahame tunnustada ja väärtustada abielu ja pere traditsioone ning teha kummarduse neile, kes pikkade aastate möödudes on hoidnud abieluväärtust siinsel tuulepealsel maal. Samas tunnustab maavanem Valgamaa aasta isa,» ütles rahvastiku toimingute talituse juhataja Anne Puller.

Ta lisas, et korraldajad paluvad abielupaaridel endast eelnevalt teada anda. «Küsime registreerujatelt nii nime kui infot selle kohta, kus ja millal abielu sõlmiti. Seda ikka õhtu paremaks organiseerimiseks.»

Abielupaarid peavad üritusel osalemiseks helistama Anne Pullerile või Evi Koopile. Samuti saavad paarid ennast registreerida, saates Anne Pullerile meili. Osalemiseks saab ennast kirja panna 30. oktoobrini.

Valga maavalitsus korraldab austamisõhtu koostöös Valga kultuuri- ja huvialakeskusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles