Eesti kauneim noore pere maakodu asub Alal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaminaruumiga saun, mille terrassil noorperemees Aivar Uibopuu seisab, valmis 2009. aastal. Nüüdseks on sellest kujunenud mõnus ajaveetmiskoht nii pereliikmetele kui talu külastavatele sõpradele.
Kaminaruumiga saun, mille terrassil noorperemees Aivar Uibopuu seisab, valmis 2009. aastal. Nüüdseks on sellest kujunenud mõnus ajaveetmiskoht nii pereliikmetele kui talu külastavatele sõpradele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ajakiri Maakodu valis Eesti kauneimaks noore pere koduks Valgamaal Helme vallas Ala külas asuva Sepamäe talu, kus pererahvas teinud aastatega ära suure töö, ehitanud hooneid ja kujundanud imelise koduaia.

Kuigi vihma tibutas ning ilm polnud väljas jalutamiseks kõige sobilikum, otsustasime eelmisel nädalal koos fotograafiga tunnustuse pälvinud maakodus ära käia.

Talu juures tervitas meid kõigepealt suur ja karvane koduvalvur, kes valjuhäälselt meie kohalejõudmisest pererahvale teada andis. Koera haukumise peale tuli välja peremees, kes oli meiega kohtumisele kohale sõitnud Tartust, kus asub mehe töökoht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles