Kodu igatseb mitu musta karva iludust

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga varjupaigas ootab uut kodu seitse musta või musta-valgekirjut kassi. Üks neist on umbes viiekuune Öö, kes leiti Tahevast.
Valga varjupaigas ootab uut kodu seitse musta või musta-valgekirjut kassi. Üks neist on umbes viiekuune Öö, kes leiti Tahevast. Foto: Valga kodutute loomade varjupaik

Varjupaikade MTÜ on kuulutanud oktoobri musta kassi kuuks. 30. oktoobrini on kõikidest MTÜ varjupaikadest, sealhulgas Valgast, võimalik oma hoolde võtta must kass tavapärase loovutustasuta.

Omapärane aktsioon võeti ette, et kontrollida, kas inimesed tõesti on nii ebausklikud, et pelgavad musta kassiga seotud müütide pärast seda värvi kiisusid perre võtta.

«Valga kodutute loomade varjupaigas ootab uut kodu seitse musta või musta­valgekirjut kassi,» rääkis Valga loomade varjupaiga juhataja Helle Raja. «Kõik kassid on sõbralikud, vaktsineeritud, mikrokiibiga ja steriliseeritud või kastreeritud. Uusi kodusid ootavad ilusad pikakarvalised kiisud Saskia ja Malviina. Kenad on ka lühikarvalised Domina, Öku, Kaarel, Öö ja Päev.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles