Võimas märk maha pandud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekord pidi Tartu üliõpilassegakoor leppima kolmanda kohaga, kuid nende etteaste Freddie Mercury lauluga «Bohemian Rhapsody» pakkus lisaks kuulamisele ka kõvasti silmailu.
Foto: Rein Säinas
Seekord pidi Tartu üliõpilassegakoor leppima kolmanda kohaga, kuid nende etteaste Freddie Mercury lauluga «Bohemian Rhapsody» pakkus lisaks kuulamisele ka kõvasti silmailu. Foto: Rein Säinas Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Eesti kultuurimaastik on saanud rikkamaks: nädalavahetusel said kõik pop- ja džässmuusika huvilised nautida esimest Valga Laulu­raginat.

Kui laupäeva õhtul sammud Lauluragina galakontserdile seadsin, ei osanud ma suurt midagi loota ega oodata. Saali astudes torkas silma üsna tühi saal, mis siiski vaikselt täituma hakkas. Kahjuks see pooltühjaks laupäeval jäigi. Sellest hoolimata ootas ees üks nautimist väärt õhtu.

Kohe algul tõmbas selle vähesegi saalis olnud rahva käima festivali kunstiline juht Toomas Voll, kes täitis ka õhtujuhi osa. Lisaks muidu muhedale inimesele ja suurepärasele dirigendile on tegemist ka mehega, kes rahvaga mõnusasti suhelda oskab. Kuigi ma ausalt öeldes pole teab kui suur koorilauluaustaja, kallutasid laupäevane galakontsert ja pühapäevane võistulaulmine minu eelistusi päris omajagu – ikka positiivses suunas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles