Noored tegelevad sügisvaheajal moega

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää noored küpsetamas muffineid.
Otepää noored küpsetamas muffineid. Foto: Merit Nigula

Alanud sügisesel koolivaheajal pakub Otepää avatud noortekeskus noortele võimalusi sisukalt ja rõõmsalt seda veeta.

Keskuses saab sügisvaheajal tegeleda nii noortemoe kui tantsumaratoniga, küpsetada pannkooke ja vaadata filmi. Vaheajale paneb punkti noortekeskuse tantsutrupi FeelingGood sünnipäevapidu 26. oktoobril gümnaasiumi aulas.

Täna, 21. oktoobril on kavas esimene osa koolitusest «Noorte mood ja moodne noor». Piret Männiste juhendamisel tehakse vanad või uued kasutuna seisvad riideesemed, kotid ja püksid uueks. Kaasa tuleb võtta esemed, mis vajavad uuendamist – näiteks teksad, pluusid, kotid – ning litrid, käärid, niit ja nõel. Kohapeal on olemas õmblusmasin, kaunistustarbed, liimipüstol ja vahvad kangad.

«Koolitus on noortele tasuta. Teine osa koolitusest on novembri keskel ja siis külastab meid noor modell ja moelooja, kes räägib moemaailma telgitagustest ning viib läbi praktilise töötoa, kuidas kõndida kingades ja fotodel poseerida,» selgitas noortekeskuse juhataja Merit Nigula. Koolitust toetab Eesti Kultuurkapital.

23. oktoobril on noortekeskuses Xboxi tantsumaraton. Toimub viis vooru, osalejad saavad igas voorus võistluse korraldajalt ülesandeks ühe tantsu, mida tantsivad kõik võistlejad. Kolm parimat saavad auhinnad.

24. oktoobril vaadatakse noortekeskuses filme. Suures toas läheb käima «Sõrmuste isanda» triloogia, väikses on kavas lastefilmid noorematele huvilistele. Filmivaatamise kõrvale küpsetatakse pannkooke.

26. oktoobril ootab noortekeskuse tantsuklubi FeelingGood kõiki oma sünnipäevakontserdile Otepää gümnaasiumi aulasse. Tantsuklubi tähistab oma neljandat tegutsemisaastat tantsude ja üllatustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles