Tantsutrupp peab sünnipäeva

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsutrupp peab sünnipäeva
Tantsutrupp peab sünnipäeva Foto: FeelingGood

Pühapäeval, 26. oktoobril peab Otepää avatud noortekeskuse tantsutrupp FeelingGood Otepää gümnaasiumis oma neljandat sünnipäeva.

Tantsuklubi FeelingGood loodi 2010. aastal 26. oktoobril, rühma kutsus kokku noortekeskuse toonane juht Kadri Orav. Kuna taolist tantsurühma polnud Otepääl varem olnud, tuli alustada oma kogemuste ja jõududega. Esimestes trennides oli kohal kuni 10 huvilist, nüüdseks on harrastajate arv kasvanud 50ni. 2013. aastal loodi tantsuklubile lisaks MTÜ FeelingGood. 

Klubis saab harrastada show- ja tänavatantsu, kõrvalsuund on moderntants. Klubi juhendavad Alice Raidmets, Merit Nigula, Silvia Zvirgzdinš ja Kadri Orav, kõige pisematega on tegelenud Kerli Toom ja Laura Sööt.

Tantsuklubil on neli rühma: täiskasvanutest koosnev esindusrühm, 8.–12. klassi võistlusrühm, 5.–8. klassi rühm DancingStars ning Sangaste noorte segarühm Troublemakers.

FeelingGood on edukalt esinenud festivalil Koolitants, samuti osaletakse igal aastal Tartus Kuldse Karika tantsufestivalil. Klubi on esinenud sünnipäevadel ja firmapidudel, palju on käidud esinemas nii Valga- kui Võrumaa erinevatel suurüritustel.

«FeelingGood on esinenud ka ekstreemsetes kohtades, nagu näiteks jää peal, lumes, asfaldil. See teeb meie tegevuse väga põnevaks,» ütles tantsuklubi üks juhendajatest Merit Nigula. «Saavutustest pean oluliseks tantsijate viimist Kuldse Karika tantsufestivalile, Sangaste tantsurühma avamist, sõprussuhete loomist Tartumaa tantsukoolidega Ciara ja RNstuudio. Lisaks oleme osalenud U23 Eesti koondise korvpallimängul tantsutüdrukutena.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles