Saadetist Hiinast annab vahel oodata

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viimasel ajal on pikenenud Hiinast teele pandud saadetiste Eestisse jõudmise aeg ning saadetised saabuvad Eestisse senisest suuremate koormatena. Praegu jõuab Eestisse ka maksikirju, mis teele pandud juba augustis.

«Tegemist on ilmselt Hiina Posti või logistikapartnerite sisemise töökorralduse muutusega, mille käigus koguti Eestisse suunduvad saadetised kokku ja pandi korraga suurema laadungina teele,» rääkis Omniva juhatuse liige Mait Sooaru.

Nii võib ühe korraga Eestisse saabuda saadetisi, mis Hiinast teele pandud juba augustis või ka kõigest mõni päev tagasi. «Oktoobris teele pandud kirjade saabumine annab lootust, et kuskil logistikaahelas tekkinud viivitus on tänaseks kõrvaldatud ja posti saabumine Hiinast normaliseerub,» rääkis Sooaru.

Et korraga saabunud suure saadetiste mahuga hakkama saada ja Hiinast pikisilmi kirja ootavatele klientidele nende kaup kiiresti kätte toimetada, on Omniva juba värvanud uusi töötajaid ning üle vaadanud ka oma töökorralduse, et saadetiste sorteerimine ja laialikanne võimalikult kiireks ja efektiivseks muuta.

«Kindlasti toimetame kõik Hiinast Eestisse saabunud kirjad ja pakid õigete adressaatideni. Palume oma klientidel kannatust varuda ja kinnitame, et teeme kõik endast sõltuva, et pikalt teel olnud saadetisi ei peaks enam kaua ootama,» lubas Sooaru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles