Keskkonna sõpru saavad valida kõik

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva uus reoveepuhastusjaam.
Tõrva uus reoveepuhastusjaam. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alanud on 2014. aasta keskkonnateo ja aasta keskkonnasõbraliku ettevõtte konkurss. Osalema on oodatud eraisikud, asutused, ettevõtted ja organisatsioonid, kes viimasel aastal eriliselt panustanud või aidanud oma tegudega kaasa elukeskkonna paremaks muutmiseks.

Konkursi eesmärk on tunnustada neid, kes on oma tegude ja ettevõtmistega viimase 12 kuu jooksul kõige enam panustanud keskkonna heaks, leidnud uudse lahenduse mõnele keskkonda koormavale probleemile, osanud siduda majanduse kasvatamise ja keskkonnahoiu.

Parima 2014. aasta keskkonnateo väljaselgitamisel saavad kaasa rääkida kõik soovijad, sest kõik esitatud teod lähevad avalikule hääletusele Delfi portaalis. Keskkonnateo kategooriasse saavad kandidaate esitada kõik – teo autor, koostööpartnerid või lihtsalt tähelepanelikud Eesti inimesed, kellele oluline keskkonnategu silma on jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles