Vilaski rada täitus mootorimürinaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tossu ja mürina saatel anti start Vilaski kestuskrossi kõige arvukama osalejaskonnaga võistlussõidule, kus mõõtu võtsid soolotsiklitel sõitjad.
Tossu ja mürina saatel anti start Vilaski kestuskrossi kõige arvukama osalejaskonnaga võistlussõidule, kus mõõtu võtsid soolotsiklitel sõitjad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval kogunesid motohuvilised Valga lähistele Vilaskile, kus anti start Valga lahtistele meistrivõistlustele kestuskrossis.

Mõõtu võeti nii quadracer’itel, soolotsiklitel kui ATVdel. Hommikustele külmakraadidele vaatamata oli starti tulnud 64 võistlejat neljast riigist.

Päeva esimeses sõidus jagasid maid kõige nooremad, kes ohjasid 50kuupsentimeetriseid quad’e. Kokku oli Q50 võistlussõidu stardis neli noormeest. Kohe haaras liidriohjad enda kätte Valga motoklubi Karmid Karlid sõitja Mihkel Salujõe, kellel õnnestus oma positsiooni finišini hoida, vaatamata suvel Vilaskil võidutsenud ja hiljem karikasarja üldvõidu pälvinud Tanel Põdra korduvatele rünnakutele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles