Kunstikuu algas marulises rütmis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrisaali fuajee kõik seinad on täis riputatud Valgamaa kunstnike töid, mida tasuks küll igaühel oma silmaga vaatama tulla. Näha saab vägagi omanäolisi teoseid. Aega selleks on huvilistel aasta lõpuni.
Teatrisaali fuajee kõik seinad on täis riputatud Valgamaa kunstnike töid, mida tasuks küll igaühel oma silmaga vaatama tulla. Näha saab vägagi omanäolisi teoseid. Aega selleks on huvilistel aasta lõpuni. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kunstikuu tuli sel sügisel teisiti – tormilise sissejuhatuse tegi ansambel Bombillaz, kes oma rütmika muusikaga pani publiku tuliselt kaasa elama. Kunsti on aga väljas rohkem kui kunagi varem.

Valga kultuurikeskuses on tänavu vaatamist hulga rohkem kui varasematel aastatel. Teatrisaali fuajees on üleval maakonna loomeinimeste tööde näitus. Väljas on ligi poolsada maali, millest igaüks erinäoline, ainult selle loojale omane. Maalidel on kujutatud hästi palju loodusvaateid, vett, metsa, lilli, linde ja loomi. Hulgaliselt on ka inimfiguure ja portreesid.

Eriti paistab teiste hulgas silma Rena Arikaineni teos, mis tehtud eri värvi ja suurusega nööpidest, ja kannab kunstikuuga sama pealkirja: «Rütm ja harmoonia».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles