Ootame Valgamaalase digilehe kohta lugejate tagasisidet

Sirli Homuha
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otseülekannet Valga maavanema ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu esimehe vastuvõtult said Valgamaalase lugejad jälgida nii mobiilist, tahvelarvutist kui arvutist.
Otseülekannet Valga maavanema ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu esimehe vastuvõtult said Valgamaalase lugejad jälgida nii mobiilist, tahvelarvutist kui arvutist. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juba poolteist aastat on Valgamaalase digileht ilmunud uuel kujul – lisaks iga päev kirjutatud lugudele pakume ka arvukalt mahukaid pildigaleriisid ning videolugusid. Tänavu veebruaris tegime ka maavanema ja omavalitsuste liidu juhi vastuvõtust otseülekande, mis osutus üsna vaadatuks ning positiivset tagasisidet sai lehetoimetus selle kohta nii kodu- kui välismaalt.

Digimeedia osatähtsus üsna kasvab ning seda näitab ka Valgamaalase digilugejate pidev kasv. Lehetoimetustel on tulnud liikuda kiirel arenguteel, et astuda edasi õiges arengurütmis.

31. detsembril on järjekordse Oivalise Ajakirjanduse preemia kandidaatide esitamise tähtaeg ning seekord läheb preemia netiajakirjandusele. 6500eurone preemia antakse tööle, mis kasutab hästi mõnda võrgumeediale omast vahendit (näiteks video jm). Seega on lugejad, autorid ja toimetused teretulnud töid esitama aadressil ajakirjandus@gmail.com.

Oivalise Ajakirjanduse žürii (Daniel Vaarik, Andres Jõesaar, Indrek Ibrus, Kaarel Veike) kuulutab otsuse välja jaanuaris 2015. Preemia asutas Hans H. Luik.

Head lugejad, millised Valgamaalase digilehes olevad videod teile silma on hakanud? Mis on teid Valgamaalase digilehes enim köitnud?

Oleme väga tänulikud teile tagasiside eest! Kirjutajate vahel loosime välja kolm Valgamaalase kuutellimust ja meeneid. Ootame kirju aadressil ajaleht@valgamaalane.ee märksõnaga «Digileht».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles