Südikus ja õpihimu aitasid unistuse teoks teha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agara õppijana pälvis Katrin Uffert eelmisel aastal maakonna täiskasvanud õppija tiitli. Naise tegusus leidis äramärkimist ka vabariikliku eripreemiaga. Aktiivne naine on koolitustel saadud ettevõtlusalaste teadmiste toel rajanud osaühingu, mis pakub pulmakorraldusteenust.
Agara õppijana pälvis Katrin Uffert eelmisel aastal maakonna täiskasvanud õppija tiitli. Naise tegusus leidis äramärkimist ka vabariikliku eripreemiaga. Aktiivne naine on koolitustel saadud ettevõtlusalaste teadmiste toel rajanud osaühingu, mis pakub pulmakorraldusteenust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aasta tagasi kirjutas Valgamaalane maakonna aasta õppija tiitli ning vabariikliku eripreemia pälvinud Katrin Uffertist, kes naasis perega Venemaalt Moskvast sünnikoju Sepa tallu Aakresse. Nüüdseks on ettevõtlik naine ennast agaralt koolitanud ja käivitanud ka oma firma.

Kohtudes Uffertiga Valgamaa kutseõppekeskuses täiskasvanud õppija nädala pidulikul lõpuüritusel, sain teada, et aakrelane on oma kauaaegse unistuse teostanud ning aprillis asutanud firma OÜ KU Events, mis tegeleb pulmade korraldamisega.

«Üks tegevussuund on Venemaa pulmaturistid, kellele pakun pulmakorralduse täisteenust algusest lõpuni: viisad, külaliste majutamine, pulmakoha otsimine, toitlustamine, pruudi soeng ja meik, riietus, transport, peo läbiviimine koos dekoratsioonidega,» sõnas Uffert. Venekeelsele pulmarahvale pakub naine ka õhtujuhi teenust, millega ise edukalt hakkama saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles