Lapsed: meie isa on maailma parim

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese Valgamaa aasta isa tiitli sai Valga politseijaoskonna piirkonnapolitseinik, nelja lapse isa Aleksander Zemskov, kes oma põhitöö kõrval osaleb aktiivselt vallaelu korraldamises ja otsustamises, täites Hummuli vallavolikogu esimehe kohustusi.
Esimese Valgamaa aasta isa tiitli sai Valga politseijaoskonna piirkonnapolitseinik, nelja lapse isa Aleksander Zemskov, kes oma põhitöö kõrval osaleb aktiivselt vallaelu korraldamises ja otsustamises, täites Hummuli vallavolikogu esimehe kohustusi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esimese Valga maakonna aasta isa tiitli pälvis 44aastane politseikapten Aleksander Zemskov, kelle esitasid tiitlile tema lapsed.

«Olen siiralt tänulik oma toetavale perekonnale. Nende tegutsemine näitab, et olen neile väga oluline. Olen isa, kellel elus vedanud – mul on tore perekond,» sõnas Zemskov. Ta lisas, et tiitli teeb eriti väärtuslikuks asjaolu, et ettepaneku ta nominendiks esitada tegid vallale just tema enda lapsed.

Mehe sõnul on iga tunnustus tähtis. «See näitab, et sind on märgatud, et oled sel eluetapil midagi hästi teinud. Kindlasti annab tiitel innustust edaspidiseks,» nentis tunnustatu. Maavalitsuse algatust valida maakonna aasta isa pidas mees igati vajalikuks. «Tublisid isasid on nii palju – miks mitte neid esile tõsta ja neist üldsusele teada anda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles