Maakonna aasta isa austamisõhtul: kodu on minu kindlus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnelik ja kokkuhoidev Zemskovide pere. Tagareas on pereisa Aleksander Zemskov ja poeg Sander, esireas tütar Triin (vasakult), pesamuna Sandra, pereema Marika ja vanem tütar Kadi.
Õnnelik ja kokkuhoidev Zemskovide pere. Tagareas on pereisa Aleksander Zemskov ja poeg Sander, esireas tütar Triin (vasakult), pesamuna Sandra, pereema Marika ja vanem tütar Kadi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel sai Valga kultuurikeskuses tiitli kätte esimene Valgamaa aasta isa – Valga politseijaoskonna piirkonnapolitseinik, nelja lapse isa Aleksander Zemskov.

«Tänan eelkõige oma peret. Mul on hea abikaasa ja tublid lapsed. Kodu on minu kindlus. See on koht, kus ennast laadida, kust ma saan tuge ja toetust, sest minu põhitöö pole kergete killast ja tööl olles tuleb just teiste muresid ja probleeme lahendada,» ütles 44aastane Zemskov tiitlit vastu võttes.

Koos abikaasa Marikaga on nad üles kasvatanud neli tublit last: kolm tütart ja poja. Pere elab Hummulis 1994. aastast. Pereisa on koos abikaasaga kasvatanud oma lastes armastust hariduse, maaelu, muusika ja ilu vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles