Loomelabor leidis esimest korda tee Valgamaa noorteni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vestlusringis rääkisid Aili Sture (vasakult), Raiko Allik, Robin Saluoks, Hardo Adamson ja Mari Venski, kuidas nende hobidest sai ühtäkki nende töö.
Vestlusringis rääkisid Aili Sture (vasakult), Raiko Allik, Robin Saluoks, Hardo Adamson ja Mari Venski, kuidas nende hobidest sai ühtäkki nende töö. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga spordihallis sai reedel teoks maakonna noortele mõeldud ettevõtlusseminar «Loomelabor».

Valgamaa Rajaleidja keskuse karjääri- ja noorteinfo spetsialisti Tuuli Meki sõnul sai laborisse kokku koondatud mitu loomemajanduse valdkonda: aktiivne ja sportlik tegevus, disain moemaailmas, teadus ja etendus, improvisatsioon, tants ja muusika. «Mõte oli tuua ühele üritusele kokku erinevad tegevused, mis paneksid noori mõtlema, kas nende huvitegevus ei võiks olla tulevikus ka nende töö.»

Loomelaboris rääkisid oma edulugusid ning osalesid vestlusringis tantsukooli JJ-Street treener Mari Venski, tasakaaluliinil trikitaja Tauri-Viljar Vahesaar, Robin Saluots teadusteatrist Kolm Põrsakest, Tõrva gümnaasiumi õpilane Hardo Adamson teatritrupist Hingevärvid, moedisainer ja stilist Aili Sture ning meelelahutaja Raiko Allik. Kaasa lõi noortebänd Radium. Tegemist on noorte endi hobidest välja kasvanud ettevõtmistega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles