Esikohavideo tegid otepäälased

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmo Tamm
Ilmo Tamm Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Saates «Eesti Top 7», mis oli eetris 6. novembril, saavutas ansambel Maria Stuart looga «Emotsioonid» esikoha.

Loole on video teinud Ott Rõngas ja otepäälanna Kerli Adov. Peaosas on seal paljudele otepäälastele tuttav Ilmo Tamm, kes täitis ka filmimise ajal operaatorikohustusi, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Balti filmi- ja meediakoolis õppivAdov ütles, et see on talle juba teine koostöö ansambliga. Eelnevalt tehti videot loole «Luuraja». Enamik võtteid toimus augustis Otepääl ja Pühajärvel ning ööklubis Comeback. Nüüdseks mängitakse seda lisaks ETV2 saatele «Eesti Top 7» ka kanal Seitsmes, lugu on kogunud  jõudsalt vaatamisi YouTube’is. Raadio Elmari nädala edetabelis on see püsinud juba viis nädalat ja on praegu 3. kohal.

«Saates »Eesti Top 7« on lugu esimest nädalat ja kohe olime esimesel kohal,» sõnas Kerli Adov. «Loodame, et meie lugu vaatajatele meeldib. Samuti tahan tänada ööklubi Comeback omanikku Siim Kaldat ja kõiki pidulisi, kes video filmimise hetkel kohal viibisid.»

Loo sõnad on kirjutanud Liana Kolodinskaja, muusika terve bänd kooseisus Meelis Tisler, Liana Kolodinskaja, Hanna-Roosi Karro, Margus Sekk, Tõnu Ilves. Salvestas ja miksis Silver Lepaste (Clockwork Stuudio), materjali töötles ehk masterdas Minerva Pappi (Chartmakers). Lugu saab kuulata lisaks YouTube’ile ka Spotifys ja iTunesis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles