Otepää saab oma Werneri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jorma Riivald (vasakult), Karina Peterson ja Maanu Tafenau endise raamatukaupluse ees, mis peagi hakkab eritama värskeid saiaaroome.
Jorma Riivald (vasakult), Karina Peterson ja Maanu Tafenau endise raamatukaupluse ees, mis peagi hakkab eritama värskeid saiaaroome. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud aastal Otepää metsade vahele restorani Mr Jakob rajanud noormehed on juba paar kuud nokitsenud Otepää kesklinnas endise raamatupoe ruumides. Hiljemalt jaanuaris peaks seal uksed avama Otepää oma Werner.

Praegu käib tulevases kohvikus-pagariäris vilgas ehitustöö varajaste hommikutundideni. Sellele on eelnenud intensiivne mõttetöö, mille vilju tulevased kondiitrid Jorma Riivald, Maanu Tafenau ja Karina Peterson tutvustavad.

Riivaldi sõnutsi oli neil ammu selge, et Mr Jakobi kõrval mahub nende ellu veel üks projekt. «Talvel oleme niigi lahti ainult reedest pühapäevani, kuid tehnika on toitude valmistamiseks olemas. Tuli leida võimalus seda realiseerida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles