Igor Lider: ilusaim tants tuleb hingest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Lider armastab üle kõige tantsimist, hiphop on üks tema lemmikutest.
fotod: Arvo meeks
Igor Lider armastab üle kõige tantsimist, hiphop on üks tema lemmikutest. fotod: Arvo meeks Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga tantsustuudios Joy tantsijaks sirgunud Igor Lider ehk Zigga ei otsi tõeliselt kaunist tantsust vaid hinge – seal peab olema ka muud. Moskvas elav Igor on tantsinud Lyonis Prantsusmaal, Moskva Suures Teatris, olnud neli aastat tagasi ka Eurovisiooniga seotud. 27aastane noormees nimetab oma saavutusi väikese vastumeelsusega, nentides lõpuks, et need on tähtsad teistele inimestele, samuti ühiskonnale – mitte temale.

Igor Lider: «Mul on teistsugused sihid. Pealegi on mulle tähtsam, mida arvavad minu tegemistest ema ja isa. Tahan, et nad mu üle rõõmu tunneksid. Mainekates kohtades esinemine ... See on nagu mosaiigi paikaloksumine. Eneseteostus. Tegelikult ei pruugigi saabuda hetke, kus tunnen, kui tubli olen. Olen sellega leppinud. Olen mõelnud, et kuigi tantsin juba kaheksa-aastasest peale, tuleb ikka närv sisse.

Mõistan, et iga kord, kui midagi uut saavutan, tulevad uued sihid. See on normaalne. Osa elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles