Hool ja armastus laste vastu tõid Kuldse Kartuli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagasihoidlik, töökas ja lapsi armastav Viive Lõhmus on asenduskodus Kurepesa (endine Valga väikelastekodu) töötanud alates 1982. aastast. Oma pikaajalise ja pühendunud töö eest pälvis naine Kuldse Kartuli auhinna.
Tagasihoidlik, töökas ja lapsi armastav Viive Lõhmus on asenduskodus Kurepesa (endine Valga väikelastekodu) töötanud alates 1982. aastast. Oma pikaajalise ja pühendunud töö eest pälvis naine Kuldse Kartuli auhinna. Foto: Arvo Meeks

Kaheksa asendushoolduse valdkonna töötajat said neljapäeval esmakordselt välja antud auhinna – Kuldse Kartuli. Valgamaalt pälvis tunnustuse asenduskodu Kurepesa öökasvataja Viive Lõhmus.

Elupõlisele valgalasele Viive Lõhmusele tõi uudis tunnustusest lausa õnnepisarad silma. «Olen terve elu püüdnud vaikselt ja tagasihoidlikult oma tegemisi teha. Ma ei armasta tähelepanu, pigem tahan märkamatuks jääda,» rääkis 52aastane öökasvataja.

Küll aga tegi kutse pealinna Eesti Asenduskodude Töötajate Liidu eestvõttel korraldatud tunnustusüritusele naisele rõõmu ja valmistas heameelt. «Olen tööd püüdnud teha pühendumuse ja armastusega, sest tööd, mis seotud lastega, polegi teisiti võimalik teha. Lapsed on mulle väga kallid,» sõnas Lõhmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles