Sotsid valisid esinumbri

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Randver
Riigikogu liige(SDE)
Rein Randver Riigikogu liige(SDE) Foto: Jüri Rüsülainen

Valgamaa sotsiaaldemokraadid esitasid Riigikogu valimiste kandidaatideks Riigikogu liikme Rein Randveri, Valga linnapea Kalev Härgi ja Helme vallavanema Tarmo Tamme.

«Valgamaa sotsiaaldemokraatidele on ülimalt oluline inimeste toimetulek. Tulevast aastast suurenevad sotsiaaldemokraatide ettepanekul märgatavalt lapsetoetused, mis kindlasti parandavad lastega perede toimetulekut. Sotsiaaldemokraadid seisavad selle eest, et lapsetoetused tõuseksid ka edaspidi,» ütles piirkonna esinumber Rein Randver.

Sotsiaaldemokraatide ettepanekul koostab vabariigi valitsus Kagu-Eesti arengu- ja tegevuskava. «Meile on oluline, et Kagu-Eesti elukeskkond oleks võrdväärne teiste Eesti piirkondadega. Koostöös kohaliku kogukonnaga soovime muuta regiooni konkurentsivõimelisemaks ja arendada ettevõtlust ning luua uusi töökohti,» lisas Randver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles