Tarkpead puresid pubis pähkleid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Augas on Valgas mälumängu edendanud juba aastaid. 2013. aastal pälvis ta selle eest Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi elutööpreemia.
Rein Augas on Valgas mälumängu edendanud juba aastaid. 2013. aastal pälvis ta selle eest Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi elutööpreemia. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kahel sügisesel esmaspäevaõhtul kogunes Valga Voorimehe pubisse hulk mehepoegi, kes kesvamärjukese mekkimisest rohkem hoopis teadmiste proovilepanekut väärtustasid.

Aset leidsid Valga linna lahtised meistrivõistlused paaridele. Esimesel korral tuli osalejatel vastata kümnele valikvastustega küsimusele Eesti kirjanduse ning Valgamaa looduse teemal. Parim duo sai õiguse kanda Valga linna meistritiitlit varia-mälumängus. Lisaks olid parimatele ette nähtud karikad ning medalid, ka said nad auhinnaks raamatuid.

Analoogsed auhinnad ootasid osalejaid ka teisel korral, kui 20 küsimuse põhjal selgusid linna meistrid spordimälumängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles