Stipendium tõi unistused lähemale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva gümnaasiumi 9. klassi õpilase Karl Martin Volveri tehnikahuvi pärineb juba lapsepõlvest. Võistlustulle astus noormees esmakordselt üheksa-aastaselt, mil ta osales ATVga Klaperjahil.
Tõrva gümnaasiumi 9. klassi õpilase Karl Martin Volveri tehnikahuvi pärineb juba lapsepõlvest. Võistlustulle astus noormees esmakordselt üheksa-aastaselt, mil ta osales ATVga Klaperjahil. Foto: Erakogu

Tulevikutalendi konkursil saatis suur edu kaht Tõrva gümnaasiumi õpilast. Peapreemia spordivaldkonnas sai 9. klassi poiss Karl Martin Volver ning finalistipreemia teaduse kategoorias abiturient Mare Vahtre.

Kõige populaarsemaks kategooriaks osutus sport, kuhu laekus 40 protsenti stipendiumi taotlustest. Peaauhinna napsas Tõrva rallisportlane Karl Martin Volver, kes istus rooli juba seitsmeaastasena ning on saavutanud häid tulemusi paljudel autoralli etappidel. Unarusse ei ole noormees jätnud ka õpinguid – tunnistustel on seni ilutsenud vaid viied.

15aastasele rallipoisile rääkis konkursist ning soovitas sellel osaleda Tõrva gümnaasiumi õpetaja Marge Kaiv, kes noormehele koolis bioloogiat õpetab. «Peapreemia oli ikka suur üllatus, sest tunnustusgalale minnes teadsin vaid, et olen valitud finalistide hulka. Olen väga õnnelik,» sõnas Volver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles