Valgas hakkab saama toitumisnõu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maigi Lepik valmistas tervisliku smuuti.
Maigi Lepik valmistas tervisliku smuuti. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

MTÜ Tervise Heaks on avanud Valgas kabineti, kus saab nõuandeid tervisliku toitumise kohta ning soovijale leitakse personaalne tervislik toitumiskava kaalu langetamiseks. Kabinet asub Müllersoni Ärimajas Vabaduse tänaval. Lisaks korraldab MTÜ Lõuna-Eestis töötube ja loenguid, kus jagatakse tervisliku toitumise teemadel häid ja kasulikke nippe.

26. novembril kella 11–15 on kabinetis avatud uste päev, kus külastajatel on võimalik rohkem infot saada kabineti töökorralduse kohta.

«Usun siiralt, et inspireerin inimesi võtma vastutust iseenda tervise eest ja muutma oma elu paremaks. Suunan kõiki, et nad tunneksid end paremini ja energilisemana ning näeksid välja paremad ja nooruslikumad,» ütles MTÜ Tervise Heaks looja ja toitumisnõustaja Maigi Lepik.

Toitumisnõustamisele registreerimiseks või lisainfo saamiseks MTÜ Tervise Heaks kohta tuleb kontakteeruda nendega e-posti või telefoni teel. Rohkem teavet saab MTÜ Facebooki-lehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles