Küla tabas varguste laine

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Pühapäeval, 16. novembril avastati, et Valgamaal Tõlliste vallas Sooru külas Mäe tänaval on sisse tungitud garaaži ning varastatud paadimootor Suzuki, mootorsaag, ketaslõikur ja võsalõikur. Kahju on väljaselgitamisel.

Samal päeval avastati, et Sooru külas on sisse murtud ka Aiandi tänaval asuvasse kõrvalhoonesse ning varastatud kaks maastikujalgratast ja aiakäru. Kahju on umbes 200 eurot.

Ööl vastu 16. novembrit murti samas külas Tiirikese teel sisse kõrvalhoonesse, kust varastati kummipaat, mootorsaag Husqvarna, võsalõikur Stiga, õhupüss, optiline sihik ja teisigi esemeid, lisaks veel diislikütust ja alkoholi. Kahju on väljaselgitamisel.

Murdvarastest ei pääsenud ka Taheva valla Hargla küla, kus 14. novembril avastati, et sisse on murtud garaaži ning varastatud kolmekohaline Bella sõudepaat, haagis Tiki Treiler registreerimisnumbriga 604BT ja ATV Arctic Cat registreerimisnumbriga 4294TA. Kahju on umbes 12 200 eurot.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina kinnitas Valgamaalasele, et kuna vargused pandi toime tegemist on kõrvalhoonetest ja garaažidest, pole juhtumi uurijatel täpseid andmeid selle kohta, mis kell vargused on toime pandud.

"Kuritegude „käekirja“ järgi võib kahtlustada, et nende tegude taga on üks ja sama inimene või inimesed, kuid praeguseks kogutud andmetel ei saa seda kindlalt väita. Kõik asjaolud on veel väljaselgitamisel," lisas pressinõunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles