Contra looming osutus kõvaks pähkliks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ala põhikooli 5. klassi noormees Kevin Köster jäi žüriile silma julge ja selgehäälse ning ilmeka luulesitusega, mistõttu esindab just tema Valgamaad vabariiklikul konkursil. Tema juhendaja on Ala põhikooli eesti keele õpetaja Kaidi Kuškis.
Ala põhikooli 5. klassi noormees Kevin Köster jäi žüriile silma julge ja selgehäälse ning ilmeka luulesitusega, mistõttu esindab just tema Valgamaad vabariiklikul konkursil. Tema juhendaja on Ala põhikooli eesti keele õpetaja Kaidi Kuškis. Foto: Arvo Meeks

Maakondlikul etlejate konkursil Valga gümnaasiumis osales kolmapäeval 42 etlejat üheksast koolist. Riiklikule võistlusele saatis žürii Valgamaad esindama Ala põhikooli poisi Kevin Kösteri.

Nooremas vanusegrupis eristus teistest sundimatu ja loomuliku esitusega Valga põhikooli

9. klassi õpilane Maria Pibilota Murumaa, kelle žürii ka vanusegrupi parimaks tunnistas. Neiu osales maakondlikul etlejate konkursil kolmandat korda ning ütles, et taoline võistulugemine on tore: saab ise luulet lugeda ja teiste etteasteid kuulata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles