Kellele seda kultuuri siis ikka vaja on?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arupidamist juhtis ajakirjanikutöö poliitikukarjääri vastu vahetada otustanud Maire Aunaste (vasakult). Konverentsi korraldasid Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktor Ülle Juht (keskel) ning asutuse kultuuri- ja haridusttööjuht Kaja Sisask.
Arupidamist juhtis ajakirjanikutöö poliitikukarjääri vastu vahetada otustanud Maire Aunaste (vasakult). Konverentsi korraldasid Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktor Ülle Juht (keskel) ning asutuse kultuuri- ja haridusttööjuht Kaja Sisask. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Just sellele küsimusele otsisid reedel Valga kultuuri- ja huvialakeskuses toimunud kultuurikonverentsil vastust maakonna kultuuritöötajad ja kultuuri­valdkonnaga seotud asutuste ja ühingute esindajad.

Juba tervituskõnes andis Valga maavanem Margus Lepik küsimusele ammendava vastuse: «Mina tean: seda on vaja kõigile Valgamaa inimestele ja ka meie külalistele.»

Kultuuriminister Urve Tiidus lisas, et samahästi võiks küsida, milleks meile õhku vaja on. «Ilma kultuurita nagu ilma õhutagi jääb inimene justkui kala kuivale. Valgamaa kultuur on osa Eestimaa ja laiemas mõistes osa  maailma kultuurist,» rõhutas minister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles