Terviseedendaja pälvis tunnustuse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leili Saluveer
Leili Saluveer Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Märkimisväärse panuse eest liikluskasvatusse tunnustab maanteeamet üleriiklikult sel aastal 16 õpetajat, viit koostööpartnerit, kolme kohalikku omavalitsust ja viit sündmust. Liikluskasvatuse auhind antakse üle pidulikul vastuvõtul 11. detsembril Viljandis Pärimusmuusika Aida suures saalis.

Maanteeameti ennetustöötajad valisid välja selle aasta tublimad viies erinevas kategoorias: tunnustatakse õpetajaid (eraldi üldhariduskoolide, lasteaedade, autokoolide ja noorsootöötajate gruppides), kohalikke omavalitsusi, liiklusohutusalaste sündmuste korraldajaid ning koostööpartnereid. Kandidaate võisid esitada kõik Eesti Vabariigi asutused, ettevõtted ja üksikisikud.

Üks tunnustus tuli ka Valgamaale. Liikluskasvatuse koostööpartneri auhinna sai Lõuna regioonis Valga maavalitsuse terviseedendaja Leili Saluveer. Oma töö ja tegevuse eest on Saluveer tunnustust pälvinud varemgi. Mullu tunnustas tollane sotsiaalminister Taavi Rõivas teda teadlikkuse tõstmise eest toitumise ja liikumise valdkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles