Armukeste päev toob Valka komöödia

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste seas on päevakohases etenduses laval Tarvo Sõmer ja Ülle Lichtfeldt.
Teiste seas on päevakohases etenduses laval Tarvo Sõmer ja Ülle Lichtfeldt. Foto: Andres Keil

Rahvusvahelisel armukeste päeval, 3. detsembril toob Rakvere Teater Valka oma uusima lavastuse «Maalermeister». Liisa Aibeli, Ülle Lichtfeldti ja Tarvo Sõmeri kehastatavad Marcia, Walter ja Jane annavad nõu, kuidas petta meest ja sellest puhtalt välja tulla. Või on parem mitte petta ja hoida suhted korras?

Inglase Donald Churchilli kirjutatud ja eestlase Gerda Kordemetsa lavastatud komöödia käsitleb inimsuhete igipõlist küsimust – mida teha ja kuidas käituda, kui paarisuhtest aja jooksul saanud armastuse kolm-, neli- või suisa viisnurk.

Nii on «Maalermeister» üks võimalik ja koomiline armukeste saaga paljudest. Endast mõniteist aastat vanema ärimehega abielus oleva Marcia (Ülle Lichtfeldt) ukse taha ilmub Jane (Liisa Aibel), kes väidab end olevat Marcia armukese naine. Ja siis läheb andmiseks – Jane’i eesmärgiks on salasuhe Marcia abikaasale paljastada, armuke ei taha, et tema abikaasa petmisest teada saaks. Õnneks või kahjuks ei ole abikaasat kodus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles