Põhikool üllatab linlasi suure kingilaadaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli direktor Hannely Luik-Stogov (vasakul) ja õppejuht Tiiu Püss loodavad, et reedel esmakordselt aset leidev kooli kingilaat toob majja hulgaliselt nii müüjaid kui ostlejaid ning mõlemad osapooled toimuvaga ka rahule jäävad. Koolipere on laada kordamineku nimel tublisti eeltööd teinud.
Valga põhikooli direktor Hannely Luik-Stogov (vasakul) ja õppejuht Tiiu Püss loodavad, et reedel esmakordselt aset leidev kooli kingilaat toob majja hulgaliselt nii müüjaid kui ostlejaid ning mõlemad osapooled toimuvaga ka rahule jäävad. Koolipere on laada kordamineku nimel tublisti eeltööd teinud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reede õhtupoolikul muutub Valga põhikool laadaplatsiks. Teoks saab kooli esimene kingilaat.

Kingikotte saavad täiendada, töötubades ja loteriis osaleda ning oksjonil oma õnne proovile panna nii oma kooli õpilased ja lastevanemad kui ka linnarahvas.

Valga põhikooli õppejuhi Tiiu Püssi sõnul tuli mõte korraldada koolis laat umbes kuu aega tagasi lastevanemate koostööpäeval, kus arvati, et lähemal ajal võiks teha koolivormide taaskasutuslaada. «Otsustasimegi ühendada mitu toredat asja ning korraldada kingilaada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles