Taheva sanatoorium kutsus sõbrad tähtpäeval külla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõprade päeval esitasid asenduskodu lapsed jõuluteemalise näidendi koos laulude ja tantsudega. Lustiti ka sõpradega ühises tantsuringis.
Sõprade päeval esitasid asenduskodu lapsed jõuluteemalise näidendi koos laulude ja tantsudega. Lustiti ka sõpradega ühises tantsuringis. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Eelmisel reedel pidas Taheva sanatoorium sõprade päeva ning tähistas ühtlasi hooldekodu osakonna kümnendat sünnipäeva.

Kohale saabusid sanatooriumi suured ja väikesed sõbrad oma heade soovidega. Karula koguduse diakon Enno Tanilas meenutas oma lapsepõlvest üht seika, mis pani tõdema, et aitamine tõstab eneseuhkust. «Lihtsam on muidugi probleemidest ringiga mööda kõndida, kuid nurisemine ei aita – on vaja asi ise ette võtta,» rääkis ta.

Tanilas lisas, et kui võrrelda kümne aasta tagust pilti tänasega, on sündinud midagi uskumatut. «On näha, et tööd on tehtud lootuse ja hingega. Teil on palju sõpru. Sõbrad innustavad ja nad on valguseks pimedatel aegadel. Teie tänane päev on tänuväljendus oma sõpradele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles