Endine lillepood on tundmatuseni muutunud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Vabaduse tänaval avas uksed Valge Lille salong, kus müügil lilled ja sellega seonduv. Avamisel kohtusid omavahel uue salongi omanik Leo Roosioja ja samas asukohas paarkümmend aastat tegutsenud lillesalongi Sinilill omanik Reet Heinla.
Valgas Vabaduse tänaval avas uksed Valge Lille salong, kus müügil lilled ja sellega seonduv. Avamisel kohtusid omavahel uue salongi omanik Leo Roosioja ja samas asukohas paarkümmend aastat tegutsenud lillesalongi Sinilill omanik Reet Heinla. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Suvel uksed sulgenud lillepoe Sinilill ruumides avati neljapäeval uus Valge Lille salong, mis omaniku sõnul soovib eristuda teistest Valga lillekauplustest nii interjööri, kaubavaliku kui stiili poolest.

«Meie salong eristub väljapeetuse poolest. Soovime pakkuda klientidele midagi teistsugust praegu siin lilleturul olevast,» rõhutas OÜ MP Mado omanik Leo Roosioja, kel sellel tegevusalal enam kui kahekümneaastane kogemus.

16. aastat tegutsev haljastusfirma on loonud ka lillekaupluste keti. «Kui haljastusteenuste pakkumisega tegeleme peamiselt Tallinnas ja selle ümbruskonnas, on kaheksa lillekauplust tegutsemas Ida-Virumaal,» selgitas firma omanik. Esimesed lillepoed avas Roosioja Türil ja Paides juba 1990. aastate alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles