Vanim saatesari alustab uut hooaega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Säärits
Anu Säärits Foto: Peeter Langovits / Postimees

Pühapäeval, 7. detsembril kell 20 alustab ETV2s oma 44. hooaega Eesti vanim käimasolev saatesari  «TV 10 olümpiastarti». Uue hooaja avab kümme tiitlivõistluste medalit võitnud kettaheitja Gerd Kanter. Ekraanile jõuavad haruldased arhiivikaadrid 1990. aasta võistlusest, kus esmakordselt pääses telekaamerate ette tulevane olümpiavõitja.

Vaatajad viiakse Jõhvi gümnaasiumi, kus õpib ja treenib Eesti teivashüppe rekordiomanik, 18aastane Reena Koll. Tartus selguvad aga uue hooaja kiiremad sprinterid.

«TV 10 olümpiastarti» on sari, mis pakub Eesti koolilastele võimaluse panna oma võimed proovile telekaamera ees ja õpetab nii spordi- kui elukarastust. Sarjast on välja kasvanud 22 olümpiamängudele jõudnud kergejõustiklast ja palju teiste alade tipptegijaid,« rääkis juba kakskümmend aastat sarja kaudu noortes spordiarmastust kasvatanud Anu Säärits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles