Marek Mekk: kui midagi tarka teha tahta, tuleb ise härjal sarvist haarata

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahepeal pikalt Valgas elanud Marek Mekk on nüüd leidnud elamise Karula kuplite vahel. «Linnaelust sai villand ja ausalt öeldes inimestest ka,» tunnistas ta.
Vahepeal pikalt Valgas elanud Marek Mekk on nüüd leidnud elamise Karula kuplite vahel. «Linnaelust sai villand ja ausalt öeldes inimestest ka,» tunnistas ta. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Puka juurtega ja nüüdseks tee Karulasse leidnud Marek Mekk on üks neid inimesi, kellele Valgamaa on kodu ja kes annab oma panuse, et kodumaakond oleks parem koht. Kõikides ettevõtmistes peab mees tähtsaks meeskonda ja partnereid, kellega koos edasi sammuda. Tema tegemised noorsootöökeskuse Tankla juures võib kokku võtta legendaarse ärikonsultandi Jim Collinsi sõnadega: «Algul võta õiged inimesed bussi peale ja siis vaata, kuhu selle bussiga sõita.»

Sündinud on Mekk Pukas. Kuigi vahepeal on ta ka ära rännanud, on elutee teda ikka toonud tagasi Pukka, kus möödusid lapsepõlv ja kooliaeg.

«Eks ma kooliajal paras pätt olin. Maast madalast oli päevik märkusi täis. Kuna ema oli kooli sööklas tööl, käis seal piltlikult öeldes otseliin ülevalt alla ja alt üles. Diagnoosi järgi olin ilmselt hüperaktiivne laps. Direktori kabinetis olin tihe külaline ning korra sai isegi alaealiste komisjonis oldud,» meenutab mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles