Eesti digihariduse lipulaevaks sai Valga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digipöörde lõputseremoonial tuli kõigil pilootkoolidel teha lühike ettekanne. Valga kool tõi lavale rahvariietes õppealajuhataja ja direktori, samuti sinises kostüümis digipoisi.
Digipöörde lõputseremoonial tuli kõigil pilootkoolidel teha lühike ettekanne. Valga kool tõi lavale rahvariietes õppealajuhataja ja direktori, samuti sinises kostüümis digipoisi. Foto: Ardo Kaljuvee / Samsung Digipööre

Neljapäeval kuulutati Samsungi digipöörde programmi pilootkoolide seast kõige edukamaks Valga vene gümnaasium.

Kooli haridustehnoloog Eva Tšepurko tunnistas, et tunnustus tuli ootamatult. Samas kinnitas, et ka edaspidi soovitakse selles valdkonnas teistele teenäitajaks olla.

Kaheksa kooli valiti programmi kevadel ja Tšepurko leiab, et selle aja jooksul on koolis toimunud tõeline digirevolutsioon. Ta pakkus, et žürii eelistas valikul kooli, kus tõepoolest toimus kardinaalne muutus «Pööre toimus eelkõige õpetajate ajudes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles