Kirglik hobi avas pääsu Ajujahile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vrasemalt on konkursil edukalt osalenud ka OÜ Huntloc asutaja Herko Sunts. Pildil demonstreeribki ta konkursil osalenud ideed - nutitelefoni mobiilirakendust, mis aitab kütte jahi korraldamisel ja läbiviimisel.
Vrasemalt on konkursil edukalt osalenud ka OÜ Huntloc asutaja Herko Sunts. Pildil demonstreeribki ta konkursil osalenud ideed - nutitelefoni mobiilirakendust, mis aitab kütte jahi korraldamisel ja läbiviimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettevõtluskonkursi Ajujaht žürii valis välja 40 meeskonda, kes hakkavad võistlema finaalikoha ja rahalise peapreemia eest. Tiheda sõela läbis ka OÜ Huntloc, kelle uudne lahendus kergendab jahipidamist.

OÜ Huntloc tegevjuhi, otepäälase Herko Suntsi sõnul tegi nende firmale ettepaneku Ajujahis osaleda korraldusmeeskond. «Esmalt kutsuti tutvustusvooru, kus pidime tegema kolmeminutilise esitluse ja vastama žürii küsimustele. Osutusime valituks saja edasipääsenud meeskonna hulka,» rääkis Sunts.

Et pääseda neljakümne väljavalitu hulka, tuli tegemisi juba suurema žürii ees tutvustada ja viie minuti jooksul küsimustele vastata. «Läks hästi, meie tootemark pakkus huvi,» kinnitas tegevjuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles