Valga koolipoiss luges end Eesti parimaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villemson on kõlava ja selge hääle ning omanäolise ja ilmeka luuleesitusega silma torganud ja auhinnalisi kohti võitnud mitmel maakondlikul luulevõistlusel. Nüüd on noormehel ette näidata ka esikoht vabariiklikult ettelugemise võistluselt.
Andre Villemson on kõlava ja selge hääle ning omanäolise ja ilmeka luuleesitusega silma torganud ja auhinnalisi kohti võitnud mitmel maakondlikul luulevõistlusel. Nüüd on noormehel ette näidata ka esikoht vabariiklikult ettelugemise võistluselt. Foto: Arvo Meeks

Üle-­eestilisele ette­lugemise päevale pühendatud vabariiklikul võistlusel saavutas esikoha Valga põhikooli 4. klassi õpilane Andre Villemson.

Tiitli tagas poisile ilmekalt ning kõlava ja selge häälega etteloetud lugu sportlikust hamstrist.

Enne vabariiklikku võistlust «Sport ja liikumine lasteraamatutes» korraldas Valga keskraamatukogu ettelugemisvõistluse maakonna neljandate klasside õpilastele. Ülekaalukas võit tagaski Andrele pääsu vabariiklikule võistlusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles