Ralli pälvis tunnustuse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu 17.–19. juulil Otepääl, Tartus ja Lõuna-Eestis toimunud selle aasta Baltikumi suurim autospordisündmus ja FIA ERC autoralli Euroopa meistrivõistluste etapp auto24 Rally Estonia 2014 sai konkursi «Ehe Lõuna-Eesti 2014» käigus väärika auhinna. See oli võit parima turismisündmuse kategoorias.

Tunnustus, mille on auto24 Rally Estonia saanud ka aastal 2012, on korraldajate sõnul järjekordne märk sellest, et see on enamat kui lihtsalt üks võistlus.

«Ehe Lõuna-Eesti» on SA Lõuna-Eesti Turism korraldatud konkurss, kus lisaks parimale turismisündmusele selgitatakse välja ka parim turismiobjekt. Parima turismisündmuse kategoorias olid veel nominendid Tõrva Loits 2014 (Valgamaa), Seto Folk 2014 (Põlvamaa), Ostrova Festival (Setomaa), Võhandu maraton (Võrumaa), Võtikvere Raamatupidu (Jõgevamaa) ja Kalafest 2014 (Viljandimaa).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles