Esimene loosiarvuti leidis kodu Vana-Otepääl

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese tahvelarvuti andis Silvi Tennole üle Valgamaalase tegevtoimetaja Jaan Rapp, kes esimese tahvelarvuti väljaloosimisel ka fortuuna rollis oli.
Esimese tahvelarvuti andis Silvi Tennole üle Valgamaalase tegevtoimetaja Jaan Rapp, kes esimese tahvelarvuti väljaloosimisel ka fortuuna rollis oli. Foto: Rein Säinas

Valgamaalane loosib kõigi oma tellijate vahel, kellel kehtiv lehetellimus, detsembri jooksul välja neli tahvelarvutit.

Loosimised leiavad aset esmaspäeviti. Esimese, 8. detsembri loosimise võitjaks osutus Vana-Otepääl elav Valgamaalase pikaajaline tellija Silvi Tenno. Eile käis pensionil olev proua oma võidul ka toimetuses järel.

«Kui telefon helises ja öeldi, et võitsin tahvelarvuti, siis algul ikka ei uskunud küll, sest ühtegi suuremat võitu ei ole ma kunagi saanud. Pärast kõne lõppu panin toru käest ja jäin mõttese, et mis siis nüüd juhtus ... See oli ikka paras üllatus,» lausus Silvi Tenno pärast auhinna kättesaamist.

Igati rõõmsameelne Silvi lubas, et hakkab seadet ikka ise kasutama. «Pensionärina on mul aega küll. Usun, et saan hakkama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles