Katuseraha läheb kirikutele, koolidele ja spordirajatistele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Jaani kirikut on rahapuudusel tasapisi remonditud juba aastaid. Sel suvel tehti linna eelarvest ja pühakodade programmist saadud rahadega korda kirikutorni ülemine osa, järge ootavad põhihoone katus, torni alumine osa ja kiriku sisetööd.
Valga Jaani kirikut on rahapuudusel tasapisi remonditud juba aastaid. Sel suvel tehti linna eelarvest ja pühakodade programmist saadud rahadega korda kirikutorni ülemine osa, järge ootavad põhihoone katus, torni alumine osa ja kiriku sisetööd. Foto: Rein Säinas

Riigieelarvest jagatavat niinimetatud katuseraha tuleb uuel aastal Valgamaale üle 200 000 euro ehk pea kaks korda rohkem kui tänavu. Märgatavalt on suurenenud ka raha saajate arv.

Esimest korda saab katuserahast 15 000 eurot Valga Jaani kirik. SA Valga Jaani Kiriku Renoveerimine juhatuse esimehel Sirje Pässal oli uudise üle hea meel, sest remonditöödel veel lõppu ei paista.

«Minu tänusõnad kuuluvad riigikogulasele Rein Randverile, kellele kiriku keerulisest olukorrast rääkisin ja kes lubas hea seista, et ka Jaani kirik katuserahast toetust saaks. Igatahes täitis ta lubaduse,» nentis Päss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles