Heategevuskontsert tõi annetusi oodatust rohkem

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuskontserdile andsid kogutud summale lisaväärtuse esinejate lausutud head soovid ja toetavad sõnad.
Heategevuskontserdile andsid kogutud summale lisaväärtuse esinejate lausutud head soovid ja toetavad sõnad. Foto: Lea Margus

Pühapäeval täitus Tõrva kirik-kammersaal heade inimeste hingevalgusega, kui teoks sai järjekordne jõulukuine heategevuskontsert. Sedakorda läks tulu rängas õnnetuses kannatanud Rowena Kleimannile.

«Heategevuskontsert on tänu minu vanematele saanud osaks minu jõuluootusest,» kõneles õhtu juht, tõrvalanna Teve Rajamets. «See, mis täna siin toimub, ei ole ainult kontsert, see on lihtne ja inimlik headus ning abivalmidus. Mina usun inimeste headusesse. Usun, et kui igaüks meist tahab olla hea, siis koguneb tema ümber veel häid inimesi – koos suudame rohkem,» andis õhtujuht edasi kontserti läbiva sõnumi.

Valgamaa Omavalitsuste Liidu esimees Agu Kabrits, kes osalenud heategevukontsertidel igal aastal, märkis, et iga kord on väike saal mahutanud üha rohkem häid inimesi. «Öeldakse, et jõulude ajal on inimesed teistmoodi – ei nad ole ühti. Inimesed on ikka, nagu on, aga pime aeg ja küünlaleek liidab meid, avab hinged ja südamed.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles