Politsei manitseb pühadeajal ettevaatlik olema

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et pühad mööduksid turvaliselt, soovitab piirkonnavanem Marek Käis ümbruskonna suhtes tähelepanelik olla. Seda nii roolis olles kui jala liikudes.
Et pühad mööduksid turvaliselt, soovitab piirkonnavanem Marek Käis ümbruskonna suhtes tähelepanelik olla. Seda nii roolis olles kui jala liikudes. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Peagi on käes jõulud. Kuigi pühadeaeg on üldiselt rahulik, on liiklemist, osturetki ja külaskäike tavapärasest rohkem. Korravalvurid manitsevad liiklejaid ettevaatusele.

Valga politseijaoskonna piirkonnavanema Marek Käisi sõnul on jõulude turvalisus eelkõige ikka inimeste enda kätes. «Jõulude ajal ja aastavahetusel on kindlasti palju liikumist. Kes jalgsi käivad, peaksid oma riietele kindlasti helkurid kinnitama, kui neid veel ei ole. Väljas on pime ja nähtavus halb. Kui maapiirkondades on olukord parem, siis linnas ei kiputa helkureid kandma.»

Piirkonnavanem rõhutas, et kindlasti tasuks oma aega planeerida – ei ole vaja kiirustada. «Teeolud on muutlikud ning õnnetused kerged tulema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles