Arvuti tõi perre rohkesti rõõmu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loosiauhinna andis Maarika Kerbile täna, 18. detsembril Valgamaalase toimetuses üle lehe peatoimetaja Sirli Homuha.
Loosiauhinna andis Maarika Kerbile täna, 18. detsembril Valgamaalase toimetuses üle lehe peatoimetaja Sirli Homuha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalane loosib kõigi oma tellijate vahel, kellel kehtiv lehetellimus, detsembri jooksul välja neli tahvelarvutit. Loosimised leiavad aset esmaspäeviti.

Teise, 15. detsembril loosimise tulemusena sai uue tahvelarvuti omanikuks Maarika Kerb Valgast. Loosiauhinna andis talle täna, 18. detsembril Valgamaalase toimetuses üle lehe peatoimetaja Sirli Homuha.

«Lapsed juba ammu arvasid, et peres võiks selline riistapuu olla. Mina aga lükkasin selle ostu ikka edasi – nagu nüüd selgus, tasus oodata,» oli vastne tahvelarvuti omanik väga õnnelik. «Nüüd ei jõua ära oodata, millal seda kasutama saan hakata.»

Kerb täpustas, et uue tahvelarvuti üle tunneb rõõmu kogu pere: ema-isa ja neli tütart. Lastest kaks vanemat õpivad Tartus, üks käib Valga põhikoolis ning üks on veel lasteaialaps. «Vanemad tüdruk vast seda väga palju kasutama ei hakka, aga mine tea,» arvas Maarika Kerb. Igal juhul seda ohtu, et seade nurka seisma jääb, tema sõnul kindlasti pole.

Kuigi Kerb on Valgamaalase truu lugeja, kellel olemas ka väljaande digilehe paroolid, tunnistas ta, et seni peres väga palju Valgamaalase digilehte ei loetud. Üks põhjus olnud seejuures just lugemist võimaldavate seadmete nappus. «Tean küll, et digilehest saab operatiivset infot: nüüd hakkame seda kindlasti palju sagedamini lugema,» lubas vastne tahvelarvuti omanik.

Järgmine tahvelarvuti läheb Valgamaalase tellijate vahel loosi esmaspäeval, 22. detsembril.

Esimese, 8. detsembri loosimise võitjaks osutus Vana-Otepääl elav Valgamaalase pikaajaline tellija Silvi Tenno, kes võidul järel käies samuti lubas, et hakkab seadet kindlasti kasutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles