Jõulukuu laat toob jalgratta­hoidjad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Kasekese lasteaia lapsed piparkooke valmistamas
Valga Kasekese lasteaia lapsed piparkooke valmistamas Foto: Erakogu

Lasteaias Kaseke on jõulukuu tegemisi täis. Maja on jõuluehtes ning ümber maja piilumas akendest sisse päkapikud – ikka selleks, et oma silmaga veenduda, kas mudilased ikka kõik tublid on või on nende seas mõni, kes vingerpussi visata armastab.

Sel nädalal olid jõulupeod. «Enne pidu jooksid meie hoovis ringi päkapikud, kes akendest sisse piilusid ja meie lastele välja sussi sisse ka maiustusi jätsid. Majja sisse nad ei tulnud,» rääkis direktor Maila Raja­mets.

Detsembri alguses sai teoks heategevuslaat, mille tulust ostetakse lasteaiale jalgrattahoidjad. Laadal tegutsesid töötoad, kus mudilased koos isside-emmedega meisterdaisd kaarte ja ehteid ning voltisid  kingikarpe. Töötas ka õnneloos, kuhu toredad toetajad ja koostööpartnerid olid annetanud põnevaid asju. Avatud oli laadakohvik. «Hästi tore ja õdus õhtupoolik kukkus välja, üllatas osavõtjate rohkus,» rääkis Rajamets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles