Võit sunnib järeleaitamistunde võtma

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvelarvuti võitja
Tahvelarvuti võitja Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalane loosib kõigi oma tellijate vahel, kellel kehtiv lehetellimus, detsembri jooksul välja neli tahvelarvutit. Loosimised leiavad aset esmaspäeviti.

Tänase, 22. detsembril aset leidnud kolmanda loosimise tulemusena sai tahvelarvuti omanikuks valgalane Margarita Belinskaja. Proua kinnitas seadmel toimetuses järel käies, et väga suur arvutisõber ta pole ning seetõttu võib juhtuda, et loosivõitu hakkab rohkem kasutama tema 27aastane lapselaps.

Küll on aga Belinskaja enda sõnul juba aastaid olnud Valgamaalase lugeja. Digilehte ta seni enda sõnul väga ei jälginud, kuid ta arvas, et nüüd võib kõik muutuda. «Vajadusel lasen lapselapsel endale näidata, kuidas need asjad käivad ja vaatame koos,» lubas ta.

Võit tulnud prouale suure üllatusena. «Ma pole elu sees midagi võitnud,» väitis ta.

Esimese, 8. detsembri loosimise võitjaks osutus Vana-Otepääl elav Valgamaalase pikaajaline tellija Silvi Tenno. Teise loosimise tulemusena sai uue tahvelarvuti omanikuks Maarika Kerb Valgast. Võidul järel käies kinnitasid mõlemad samuti, et seade aktiivset kasutamist leiab. Neljast tahvelarvutist viimane läheb loosi 29. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles