Jõuluüllatuse osaliseks sai 14 Valga linna peret

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana Tõnu ja päkapikk Piret võeti Valga linna peredes kenasti vastu. Jõulupakid tõid laste silmadesse sära ja nägudele naeratuse.
Jõuluvana Tõnu ja päkapikk Piret võeti Valga linna peredes kenasti vastu. Jõulupakid tõid laste silmadesse sära ja nägudele naeratuse. Foto: Ivar Mõttus

Esmaspäeva õhtul võis Valgas keset lörtsisadu näha ringi liikumas päkapikku ja jõuluvana, keda julgustasid Valga Lionsi klubi liikmed ehk rahvakeeli lõvid. Nende eestvõttel sai üllatuse osaliseks 31 last.

Klubi liikme ja ettevõtmise ühe korraldaja Ivar Mõttuse sõnul tehakse majanduslikes raskustes perede lastele jõuluüllatus neljandat aastat järjest. «Idee autor oli klubiliige Kersti Telk, kes alustas pakijagamist 2010. aasta jõulude paiku kolme pere toel. Viimastel aastatel on selle oma südameasjaks võtnud Valga lõvid,» selgitas Mõttus.

Tunde kestval rännakul toimetasid jõuluvana ja päkapikk maiustustepakid kohale Valga linna 14 puudust kannatava pere 31 lapsele. Eelmisel aastal oli neid peresid 21 ja lapsi 40.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles