Koerad tõid tüli õuele

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanika oma kutsikaeas koera Lukaga. Nagu kutsikad ikka, on ka Luka rihma otsas pisut püsimatu ning perenaine lasi tal seegi kord segamatult ümbrust uurida. Paraku tõusis sellest suur tüli.
Jaanika oma kutsikaeas koera Lukaga. Nagu kutsikad ikka, on ka Luka rihma otsas pisut püsimatu ning perenaine lasi tal seegi kord segamatult ümbrust uurida. Paraku tõusis sellest suur tüli. Foto: Arvo Meeks

Otepää külje all koeraga jalutamine tõi endaga vaatamata pühadeajale kaasa kaklust ja tüli. Nagu arvatagi võib, ei ole osapooled ühel nõul selles, kuidas ja miks kõik ikkagi juhtus.

28. detsembri hommikupoolikul läks Otepää serval abikaasa ja noore tütrega elav Jaanika (perekonnanimi toimetusele teada), nagu kordi varemgi, jalutama oma alles kutsikaeas koeraga, kellel nimeks Luka ja kel turjakõrgust kõige rohkem poolde põlve. Nagu kutsikad ikka, on ka Luka rihma otsas pisut püsimatu ning perenaine lasi tal seegi kord segamatult ümbrust uurida.

Teekond viis läbi Pedajamäe küla, mis otse Otepää linna piiri taga asub ja viimaks Pühajärveni välja jõuab. Jalutuskäik möödus Tammemäe talust, mille tugevalt kindlustatud aial kurja koera eest hoiatav silt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles