MK-etapp Otepääl meelitab mitmekülgse kõrvalprogrammiga

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Peakorraldaja Jaak Mae sõnul valiti programmi kavandades suund, mis sobib nii tulisele spordifännile kui perekesksele suusasõbrale.

Hiljuti saabunud külmad ilmad parandasid tublisti lumeolusid Tehvandi spordikeskuses ning maailmakarika etapi rada sai märgatavat täiendust. Koos madalate temperatuuridega võtab ilmet ka selle aasta suurima talvise spordisündmuse kõrvalprogramm. Publik saab ise suusarajale asuda, vaadata tuntud inimesi võistlemas harrastajate MK-l ning nautida Munakal hüppeid ja trikke freestyle- ja lumelauahüppe nõlvadel.

Peakorraldaja Jaak Mae sõnul valiti programmi kavandades suund, mis sobib nii tulisele spordifännile kui perekesksele suusasõbrale. «Soovime, et Otepää MK oleks võimalikult paljudele spordisõpradele põhjuseks võtta ette reis meie talvepealinna. Suusamaailma tippvõistlus on taas Lõuna-Eestis ning mitmekülgne programm selle kõrval pakub vaatamis- ja osalemisrõõmu eri huvidega inimestele,» selgitas Mae.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles